Printversie

 Ook tijdens deze moeilijke periode kunt u op C&C blijven rekenen! Om het welzijn van onze  klanten, leveranciers en medewerkers te garanderen, hebben wij de nodige maatregelen genomen.

U kunt ons tijdens de normale openingsuren telefonisch bereiken. Een e-mail sturen of ons uw prijsaanvraag via onze website bezorgen, is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Afhalen in ons magazijn is alleen momenteel voor bestellingen die vooraf zijn doorgegeven (u krijgt een seintje van zodra alles klaar ligt).  Een bezoekje brengen aan de toonzaal is om begrijpbare redenen uitgesloten.

 

 


FFP2-maskers  [meer info]

Non-woven mondmaskers type FFP2 met synthetische elastiek en neusclip.

Biedt bescherming volgens categorie 3 en voldoet aan MDR klasse 1. Geschikt voor gebruik in diverse omstandigheden die een goede hygiŽne eisen.


 

Chirurgisch mondmaskers  [meer info]

PP non-woven mondmaskers, 3-laags met oorelastieken en neusstrip.

Voldoen aan CE-norm en aan verordering (EG) nr. 1935/2004 inzake materialen en voorwerpen om het levensmiddelen in contact te komen.

 

 

 Mobiele desinfectiezuil

Vrijstaande desinfectiezuil voor TouchFree dispenser met desinfectiegel.

Heel snel en eenvoudig te monteren.

Ideaal voor aan de receptie, inkomhal...

[ meer informatie ]

 


 

 

 

 

 

Nieuwe catalogus

Onze nieuwe catalogus kan je downloaden via volgende link:

 | start download | 30MB

Wenst u ook onze catalogus per post te ontvangen?  Stuur dan een mailtje met uw adresgegevens naar info@c-cbenelux.be

 

   

Katrin Black & White, Een nieuw assortiment dispensers die een optimale mix vormen voor elk toilet, werkplek, hotel, restaurant, kantoren...

Deze dispensers zijn moeiteloos en ergonomisch door mensen van alle leeftijden en met verschillende fysieke mogelijkheden te gebruiken.  Het onderhoud van de dispensers is nog praktischer met een aantal vernieuwingen die het dagelijkse werk van het servicepersoneel vergemakkelijkt.

I meer informatie I


               

Het grootste assortiment afvalbakken in de Benelux !

Een reŽl probleem voor iedereen is het kwijtraken van de te grote berg afval. Ondertussen dient de gekozen afvalbak voor iedereen verschillend te zijn. Deze keuze hangt af van de soort van de klant, zijn aktiviteit, en van de ard en hoeveelheid van het te scheiden afval, alsook aan het budget dat er wil aan besteden.

C&C Benelux stelt een grote keuze aan modellen voor die beantwoorden aan ieders behoeften. 

Klik hier voor meer informatie

           


Robuuste maar stijlvolle containers voor het sorteren van afval

Geschikt voor afzonderlijk gebruik of als groep in een recycling station.

Diverse deksels voor afvalscheiding optioneel verkrijgbaar.

Klik verder naar onze groep "gescheiden afval" en ontdek tal van mogelijkheden ! 

 

 

Een blik in ons magazijn...     

Snelle levering

Behalve aan kwaliteit, wordt grote aandacht besteed aan een snelle levering.  Bijna alle leveringen gebeuren binnen 48 uur.  Dat kan dankzij een perfecte organisatie die ieder order opvolgt van bestelling tot levering en daarvoor gebruik maakt van een eigentijds, geautomatiseerd planningssysteem.

Afhalen in ons magazijn te Aarschot

Bestellingen kunnen ook afgehaald worden in ons magazijn te Aarschot.  Onze diensten zullen u op de hoogte brengen wanneer de bestelling voor afhaling beschikbaar is.